Henkilökunta

Henkilökuntamme

Eläinlääkäri Taina Lehtimäki

Taina on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2000. Tainan erityisenä kiinnostuksen kohteena on sisätautipotilaat, sekä akuuttipotilaat. Myös pehmytosakirurgisia leikkauksia Taina tekee mielellään. Kotona lemmikkeinä löytyy Irlanninsetteri Luna ja Siperiankissa Unna.


Eläinlääkäri Krista Jokela

Krista on valmistunut eläinlääkäriksi v. 2005. Meillä Krista on ollut vuodesta 2010. Kristan erityisenä kiinostuksen kohteena on akupunktiohoidot. Krista on suorittanut kansainvälisen akupunktiotutkinnon 2015-2016. Kissat ovat lähellä Kristan sydäntä. Meillä Krista tekee myös hammashoitoja, etenkin hampaiden kirurgisia poistoja. Kristalla lemmikkeinä on 3 kissaa: Ilona, Elli ja Naksu.


Eläinlääkäri Kaisa Viitala

Kaisa on valmistunut 2013. Meille Kaisa tuli töihin v. 2014. Kaisan kiinnostuksen kohteina ovat ihopotilaat ja sisätautipotilaat. Kaisa työskentelee eläinlääkärinä myös Timantissa. Nyt Kaisa on ollut äitiyslomalla ja tekee meillä töitä aina ajoittain. Kaisalla lemikkinä Kultainennoutaja Topi.


Klinikkaeläinhoitaja Henriikka Lepo

"Henkka" on klinikan sielu ja sydän, hän huolehtii että klinikalla kaikki sujuu mutkattomasti. Henkka valmistui klinikkaeläintenhoitajaksi 2016, jolloin hän tuli myös meille töihin. Henkalla lemmikkeinä Saksanpaimenkoira Lola, sekä 2 kania.


Klinikkaeläinhoitaja Hanna Ketola

Hanna on valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi 2012, meille Hanna tuli töihin kesällä 2013. Nyt Hanna on äitiyslomalla.