Home » Henkilökunta

Henkilökunta

Eläinlääkäri Taina Lehtimäki

Taina_Sani

Taina on syntyperäinen ylöjärveläinen ja asuu Ylöjärvellä. Eläinlääkäriksi hän valmistui vuonna 2000. Sen jälkeen Taina työskenteli alkuun eri puolella Suomea kunnan eläinlääkärinä. Vuodesta 2001 Taina on hoitanut pirkanmaalaisia lemmikkejä Tampereella ja Ylöjärvellä. Taina on erikoistumassa pieneläinten erikoiseläinlääkäriksi, tähän liittyen hän työskenteli Helsingissä yliopistollisessa eläinsairalassa sisätautiosastolla talven 2006-2007, perehtyen sisätautipotilaiden ja tehohoitoa vaativien potilaiden hoitoon.


Eläinlääkäri Krista Jokela

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Krista valmistui eläinlääkäriksi 2005. Pirkanmaalla hän on toiminut vuodesta 2006 tehden seka- ja pieneläinpraktiikkaa. Klinikkatyössä kissat ja niiden sairaudet ovat erityisen kiinnostuksen kohteena. Myös kirurgia osa-aluenna on mieluisaa.

2015-2016 Krista kouluttautui eläinakupunktion saralla ja antaa tällä hetkellä hoitoja klinikalla. Akupunktio-hoitoa on saatavissa myös hevosille.


Eläinlääkäri Kaisa Viitala

kaisa

Kaisa on kotoisin Tampereelta ja eläinlääkäriksi hän valmistui vuonna 2013. Valmistumisen jälkeen hän on työskennellyt Pirkanmaalla tehden sijaisuuksia kunta- ja pieneläinpraktiikassa sekä valvontaeläinlääkärinä. Kaisa hoitaa mielellään kaikenlaisia potilaita ja vaihtelevat päivät ovatkin työn suola. Kotona päiviä piristää iloinen koirakaveri Topi. Vapaa-ajalla Kaisa ulkoilee koiran kanssa, pelaa tennistä, käy jumpissa ja bodailee salilla.

Kaisa jää äitiyslomalla 23.8 alkaen.


Klinikkaeläintenhoitaja Hanna Ketola

Hanna2Hanna asuu Tampereella ja hänellä on lemmikkeinä 2 saksanpaimenkoiraa. Aiemmin hän on työskennellyt sairaanhoitajana. Eläintenhoitajana hänellä on aiemmin kokemusta pieneläinpäivystyksistä muun muassa akuuttipotilaiden hoidosta.


Klinikkaeläinhoitaja Henriikka Lepohenriikka2

Henriikka asuu Tampereella ja klinikkaeläinhoitajaksi hän valmistui vuonna 2016. Aiemmin Henriikka työskenteli lemmikkieläintarvikeliikkeessä, jossa hän tekee edelleen satunnaisesti vuoroja. Lemmikkeinä hänellä on kaksi koiraa, kaksi belgianjättikania, akvaariokaloja sekä viljakäärme.