Henkilökunta

Henkilökuntamme

Eläinlääkäri Taina Lehtimäki

Taina on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2000. Tainan erityisenä kiinnostuksen kohteena on sisätautipotilaat, sekä akuuttipotilaat. Myös pehmytosakirurgisia leikkauksia Taina tekee mielellään. Kotona lemmikkeinä löytyy Irlanninsetteri Luna ja Siperiankissa Unna.


Eläinlääkäri Kaisa Viitala

Äitiyslomalla.

Kaisa on valmistunut 2013. Meille Kaisa tuli töihin v. 2014. Kaisan kiinnostuksen kohteina ovat ihopotilaat ja sisätautipotilaat. Kaisa toimii meillä ammatinharjoittajana. Kaisa työskentelee eläinlääkärinä myös Timantissa. Kaisalla lemmikkinä Kultainennoutaja Topi.


Eläinlääkäri Lotta Raunio

Meillä Lotta aloitti kesällä 2022. Lotta on valmistunut eläinlääkäriksi 2020 Tartosta, Virosta. Sen jälkeen tehnyt kuntapraktiikkaa, lähinnä Pirkanmaalla. Lotta toimii meillä ammatinharjoittajana.


Klinikkaeläinhoitaja Hanna Ketola

Hanna on valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi 2012, meille Hanna tuli töihin kesällä 2013. Nyt Hanna on äitiyslomalla.


Klinikkaeläinhoitaja Jenni Mettälä

Jenni aloitti meillä työt keväällä 2020, ensin oppisopimuksella. Jenni valmistui syksyllä 2020. Jennillä lemmikkeinä 2 kissaa ja 2 koiraa.


Oppisopimusopiskelija Katri Tyrkkö

Katri opiskelee meillä oppisopimuksella klinikkaeläintenhoitajaksi. Osan opinnoitsaan Katri suorittaa Tampereen hevosklinikalla. Katrin on tarkoitus valmistua kesällä 2023.